De Praktijk

praktijk_klein

ProCorpus beschikt over een moderne praktijkruimte.

ProCorpus Osteopathie is een innovatief en modern ingerichte praktijk gelegen in het prachtige Katwijk aan Zee. Er is een zeer ruime praktijkruimte voorhanden alwaar behandeld kan worden en tevens (sport)bewegingsanalyses kunnen worden gemaakt. Er worden patiënten met zeer uiteenlopende klachten uit heel Nederland geholpen.

ProCorpus levert volwaardige osteopatische begeleiding en behandeling aan jong en oud.
Met als doel een optimale gezondheidssituatie te creëren waarbij storingen en beperkingen geen belemmering veroorzaken in het dagelijks functioneren (sporten, werken en andere activiteiten).

De behandelkamer.

De behandelkamer.

Er wordt door ProCorpus gestreefd naar zoveel mogelijk preventief begeleiden en behandelen van patiënten, om de gezondheid zodanig goed te houden dat het lichaam uitstekend kan reageren op mogelijke verstoringen van de interne balans.

Privacy staat bij ProCorpus hoog in het vaandel. Alle persoonlijke informatie wordt volgens de wettelijke bepalingen en de eisen van de Nederlandse Vereniging van Osteopaten (NVO) en het Nederlands Register voor Osteopaten (NRO) zorgvuldig bewaard.

ProCorpus Osteopathie is maatschappelijk betrokken en daarom wordt afval gescheiden, zuinig omgesprongen met energie, goede doelen gesteund (Wereld Natuur Fonds, Vrienden van de Olifant, Make a wish foundation) en kan een bezoek aan een sportvereniging of school worden aangevraagd voor uitleg over osteopathie.