Stefanie Kreft

Posted by on nov 13, 2013 in Klanten ervaringen | 0 reacties

Stefanie Kreft

In verband met het syndroom van tietze en later ook in verband met bekkenklachten tijdens mijn zwangerschap ben ik bij Dennis Martijn terecht gekomen. Door het syndroom van tietze had ik vaak kramp in mijn middenrif en was daardoor erg beperkt in mijn doen en laten. Ik heb periodes gehad dat ik mezelf niet meer aan en uit kon kleden. Dennis Martijn heeft mij hier voor behandeld met als gevolg dat ik steeds makkelijker kon bewegen en geen slapeloze nachten meer had en de pijn verdween uiteindelijk. Als ik weer een periode meer last kreeg, ging ik weer langs voor een korte behandeling en dan ging het snel weer een stuk beter.

Ook met mijn bekkenklachten heeft de behandeling door Dennis Martijn Veel geholpen. Ik was al onder behandeling bij een cesar therapeut, maar mijn spieren waren zo verkrampt door de pijn, dat de oefeningen hun werk niet konden doen. De behandeling heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat alles weer soepel werd en ik daardoor de oefeningen goed uit heb kunnen voeren waardoor de pijn veel draaglijker werd en ook een periode vrijwel weg is geweest. Dank je wel daarvoor!

Ik vind dat Dennis Martijn op een prettige manier werkt. Hij is kundig en kijkt ook echt naar de mens achter de hulpvraag. Ik kan iedereen aanraden om een afspraak te maken!

Reageer