Guusje, Voorhout

Posted by on jun 24, 2015 in Klanten ervaringen | 0 reacties

Guusje, Voorhout

Na het stoppen met de pil kreeg ik opeens last van kramp in mijn onderbuik tijdens het sporten. Ik kon hiervoor altijd goed hardlopen zonder klachten, en opeens moest ik mijn run telkens onderbreken vanwege hevige pijnen. Daar zat ik dan, minutenlang gehurkt langs de openbare weg. De huisarts wist er helaas ook geen oorzaak of oplossing voor.
Een hoop onderzoeken en inmiddels 2,5 jaar verder, had ik nog steeds geen oorzaak voor de buikpijn, en was de fun in het rennen ook zo goed als verdwenen.
Gefrustreerd beloofde ik mezelf nog 1 laatste poging; iemand met specialiteit in het behandelen van sportblessures. Als dit niet zou werken was ik bereid m’n hardloop ambities in de wilgen te hangen en een nieuwe sport te zoeken. Dat werd ook vaak gezegd: als hardlopen zeer doet, dan zoek je toch een andere sport? Of: misschien past hardlopen gewoon niet bij jouw lijf. Terwijl ik dit toch jaren had gekund zonder pijn!
Zo kwam ik bij Dennis terecht, en al na een aantal behandelingen leek het rennen steeds beter te gaan. Ook kreeg ik prettige tips mee voor tijdens het rennen.
Inmiddels kan ik heel blij zeggen dat ik gewoon weer kan hardlopen zonder buikpijn en zonder gehurk langs de weg. Missie geslaagd!

Reageer