Actieve mensen

Wat kunnen actieve en fitte mensen hebben aan een (preventieve) osteopathische behandeling?

 

brunettes_women_water_nature_outdoors_shorts_weights_athletic_sports_bra_desktop_1920x1200_wallpaper-1068274

Osteopathie voor actieve mensen.

Niets is vervelender dan dat je teleurgesteld bent in je eigen lijf. Je bent graag fit en vitaal en wilt dit ook altijd blijven. Daar doe je werkelijk alles voor. Goed slapen, gezond eten en drinken, bewegen en sporten. Toch kan soms zomaar een probleem optreden. Vermoeidheid, pijnlijke spieren of totale malaise kunnen symptomen zijn die de kop op steken.
Een osteopatische screening is dan op zijn plaats. Laat uzelf van top tot teen onderzoeken en mogelijk komt dan een duidelijke reden van uw klacht naar voren. Indien een behandeling geïndiceerd is dan zal de osteopaat dit met u bespreken. Samen met u zal een behandelplan worden opgesteld om u zo snel mogelijk weer fit en vitaal te krijgen. Dit zal bestaan uit een osteopatische behandeling, leefstijladvies en informatie over voeding, arbeid en sport.
Ter voorkoming van een latere terugval zal met u worden besproken om twee maal per jaar een controle afspraak te maken zodat de kans dat u het maximale uit uzelf kunt halen zo groot mogelijk is.

Klik hier om afspraak te maken

 

Share