Sportblessures

ProCorpus is gespecialiseerd in het behandelen van (top)sporters. Voor elke (top)sporter is een preventieve osteopathische behandeling van toepassing.

Osteopathie voor sporters.

Of je nu een teamsporter bent of graag alleen je passie uitvoert. Met osteopathische begeleiding kun je klachtenvrij sporten. Osteopathie is een uitstekende oplossing bij uw aanhoudende en steeds terugkerende blessure. Maar een osteopaat kan u juist ook zeer goed helpen een blessure te voorkomen. Twee maal per jaar een preventieve behandeling is hiervoor doorgaans voldoende.

Sinds de opening van ProCorpus Osteopathie in april 2009 weten zeer veel sporters van diverse niveaus de praktijk te vinden. Velen laten zich preventief onderzoeken en behandelen, maar consulteren de praktijk ook na een beperkt resultaat van andere vormen van therapie. Meestal naar aanleiding van succes bij teamgenoten of van horen zeggen maken ze een afspraak bij ProCorpus. Balsporters (voetbal, basketbal, tennis, hockey), atleten (hardlopers), vechtsporters en zwemmers, bijna met alle takken van sport is ruime ervaring opgedaan.

Uw osteopaat bij ProCorpus heeft jarenlange persoonlijke sportervaring op het gebied van: Voetbal, taekwondo, mountainbiken, hardlopen, tennis en fitness. Dennis heeft als specialisatie een unieke opleiding afgerond. Hij is namelijk sinds 2010 als eerste Nederlander in het bezit van het diploma Osteopathy & Sports aan “The International Academy of Osteopathy (IAO) in Gent. Dit maakt ProCorpus Osteopathie tot een praktijk met unieke competenties op het gebied van preventie en behandeling van sportblessures.

 

“It’s not the will to win that is important. It’s the will to prepare to win” (American college basketbal-coach, Bobby Knight).

 

 

Klik hier om afspraak te maken

 

Share